Mijn Boekje.

Hoera hoera eindelijk een boekje. Waar gaat het over? Over Een avontuur van Eitje puntmuts en Eitje Bolhoed. Ze hebben een klein feestje in een heel gek en krom kasteel in een stad dat eigenlijk nog gekker en krom is.

Hoe is het eigenlijk ontstaan? ja! Een poosje geleden verveelde ik me en begon weer eens te tekenen. Van alles dus niet alleen deze kinderboek tekeningen. En ik dacht dus laat ik eens een kinderboek maken hiermee. Eerst van alles getekend en verhaaltjes verzonnen. En later de knoop doorgehakt en contact gezocht met de uitgever Boekscout, de eerste ruwe manuscript opgestuurd waar natuurlijk van alles aan moest gebeuren. Maar na veel werk over en weer is dit boekje ontstaan

De eigenaar van het kasteel is van Mo’tje nog zo’n raar figuur eigenlijk, het is een man en een vogel, geweldige man en is getrouwd met Mieke. En hij wilde eens een feest met zijn vrienden dus. En dat zijn er nog al wat! Te veel om op te noemen.

Het is een geweldig boekje vol kleuren geworden, en ik hoop er nog een vervolg op uit te geven, want ze gaan na het feestje wat niet eens lang duurde ook nog naar de Dierentuin de volgende dag. Maar daarover later!

Groeten Kick


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Mijn Boekje.

Bezig met een tweede boek

Yes ik sta in de krant

Flyer

Het staat online hoor

Nog een paar dagen dan komt het in de winkel